Chef Adi Hădean


Solidar Social a început din nevoie, în aprilie 2020, în perioada stării de urgență. Era nevoie de o mare solidaritate socială în acele zile în care toți ne simțeam puși la mare încercare. Și cum fiecare acțiune are și o reacțiune, noi am ales să reacționăm, să nu stăm pe margine și să încercăm să ajutăm prin ceea ce știm să facem mai bine: să hrănim oamenii.

Ne-am îndreptat spre cei care aveau cel mai mult nevoie de o masă caldă pe zi: medicii și personalul medical din spitalele Covid precum și persoanele vârstnice aflate în izolare și fără posibilitatea de a-și asigura singure o masă caldă zilnică.

Eu si echipa mea am avut nevoie de contribuția tuturor în crearea unor mecanisme care să funcționeze perfect, pentru că nu era loc de jumătăți de măsură. Să faci 1200 de porții de mâncare nu a fost lucru ușor. Ni s-au alăturat însă parteneri care ne-au susținut și ne susțin enorm și astăzi. Și în continuare încercăm să atragem mulți alții pentru orice pot dona: alimente, donații în bani, materiale, logistică, materiale de protecție, voluntariat. Știm cu sigurantă că în continuare este nevoie de foarte mult ajutor și împreună cu toți cei care doresc să contribuie putem extinde acest program care și-a dovedit eficacitatea cu fiecare pas făcut înainte”.

Cum poți ajuta și tu

Pentru orice detalii, scrie-ne și vei primi un răspuns în cel mai scurt timp posibil

Susține cu bani


Orice ajutor este binevenit

Beneficiar: Asociatia Adi Hădean
Cont LEI: RO35BTRLRONCRT0283039401
Cont Euro: RO82BTRLEURCRT0283039401
Cont USD: RO86BTRLUSDCRT0283039401
Deschis la: Banca Transilvania
SWIFT: BTRLRO22

Susține cu alimente


Dacă ești producător de alimente sau distribuitor, poți contribui sus'inând cu orice îți prisosește.

Nu facem mofturi, transformăm în mâncare gustoasă orice ingrediente avem la dispoziție.

Susține cu materiale


Avem multe nevoi. De la caserole de unică folosință până la dezinfectanți și echipamente de protecție personală.

Ajută unde poți!

Vino să faci voluntariat


Dacă ești bucătar calificat și restaurantul la care lucrai e închis în această perioadă, vino să gătești alături de noi.

Dacă ai permis de conducere categoria B și vrei să ajuți la livrarea mâncării, vino alături de noi.

Donează 20% din impozitul pe profit


Susținând proiectele noastre, prin direcționarea a 20% din impozitul pe profit către Asociația Adi Hădean, oferiți un sprijin care nu reprezintă o cheltuială suplimentară pentru compania dumneavoastră. Sponsorizarea este total deductibilă din impozitul pe profit, dacă se încadrează în limitele legii și dacă se face până la finalul lui 2021, pe baza unui contract de sponsorizare.

Pentru detalii suplimentare legate de proiecte și susținerea lor punctuală, nu ezitați să ne contactați. Îți mulțumim din suflet că ești alături de noi!

© 2020 ActivSocial. Toate drepturile rezervate.