Chef Adi Hădean


Solidar Social a început din nevoie. Este nevoie de o mare solidaritate socială în perioada aceasta în care țară noastră este pusă la mare încercare. Și cum fiecare acțiune are și o reacțiune, noi am ales să reacționăm așa, să nu stăm pe margine și să încercăm să ajutăm prin ceea ce știm să facem mai bine: să hrănim oamenii.

De data asta este vorba de oamenii care au nevoie cel mai mult de o masă caldă pe zi: medicii, personalul medical din spitalele Covid și persoanele vârstnice aflate în izolare și care sunt în imposibilitatea de a-și asigura singure o masă caldă zilnică.

Eu si echipa mea avem nevoie de contribuția tuturor în crearea unor mecanisme care să funcționeze perfect, pentru că aici nu este loc de jumătăți de măsură. Să faci 1200 de porții de mâncare nu este lucru ușor, avem deja parteneri care ne susțin enorm și încercăm să atragem mulți alții pentru orice pot ajuta: alimente, donații în bani, materiale logistică, materiale de protecție, voluntariat.”

Cum poți ajuta și tu

Pentru orice detalii, scrie-ne și vei primi un răspuns în cel mai scurt timp posibil

Vino să faci voluntariat


Dacă ești bucătar calificat și restaurantul la care lucrai e închis în această perioadă, vino să gătești alături de noi.

Dacă ai permis de conducere categoria B și vrei să ajuți la livrarea mâncării, vino alături de noi.

Susține cu alimente


Dacă ești producător de alimente sau distribuitor, poți contribui sus'inând cu orice îți prisosește.

Nu facem mofturi, transformăm în mâncare gustoasă orice ingrediente avem la dispoziție.

Susține cu materiale


Avem multe nevoi. De la caserole de unică folosință până la dezinfectanți și echipamente de protecție personală.

Ajută unde poți!

Susține cu bani


Orice ajutor este binevenit

Asociația Adi Hădean
Cont RO35BTRLRONCRT0283039401
Banca Transilvania

Donează 20% din impozitul pe profit


Susținând proiectele noastre, prin direcționarea a 20% din impozitul pe profit către Asociația Adi Hădean, oferiți un sprijin care nu reprezintă o cheltuială suplimentară pentru compania dumneavoastră. Sponsorizarea este total deductibilă din impozitul pe profit, dacă se încadrează în limitele legii și dacă se face până la finalul lui 2020, pe baza unui contract de sponsorizare. Compania dumneavoastra poate beneficia conform Codului Fiscal de scăderea din impozitul de profit datorat, a sumelor aferente sponsorizării în limita a 0,5% din cifra de afaceri, respective 20% din impozitul pe profit datorat.

Pentru detalii suplimentare legate de proiecte și susținerea lor punctuală, nu ezitați să ne contactați. Îți mulțumim din suflet că ești alături de noi!

© 2020 ActivSocial. Toate drepturile rezervate.