Restaurant Apus de Soare

În data de 8 martie a anului 2021, #SolidarSocial a deschis o cantină umanitară în Constanța. Aceasta a deservit 120 de beneficiari din două localități, Albești și Negru Vodă. Acțiunea s-a desfăsurat la Restaurantul Apus de Soare din incinta Hotelului Scandinavia.

Cu ocazia deschiderii noii cantine Chef Adi Hădean a declarat: „Suntem aproape de borna de 1 an a proiectului Solidar Social și mă bucur tare mult că reușim să multiplicăm puterea binelui. La Constanța vom pregăti zilnic 120 de porții pentru familii din categorii defavorizate, oameni care altfel nu ar fi avut acces la o masă caldă. Implicarea voluntarilor, susținerea oferită de sponsori și donatori, alături de incredibila energie a celor din echipa asociației fac posibilă această schimbare de paradigmă socială”.

Principalii susținători ai proiectului umanitar din Constanța sunt Macromex, lider în industria de produse cu temperatură controlată, Friesland Campina România, care ne ajută permanent cu produse lactate Napolact și Restaurantul Apus de Soare, care a pus la dispoziție bucătăria și personalul. Sprijinul acestora a făcut posibilă pregătirea zilnică a peste o sută de porții de mâncare caldă pentru persoane vulnerabile.

„Acest nou pas făcut de echipa condusă de Chef Adi Hădean către oamenii care au nevoie de ajutor reprezintă pentru Macromex o oportunitate în plus de a le fi alături, de a le susține eforturile și energia cu produse ce se vor transforma în mese calde. După un an dificil pentru noi toți, suntem fericiți să vedem că solidaritatea de la începutul acestei pandemii a rămas la fel de puternică.”, a declarat Albert Davidoglu, CEO Macromex.

Mulțumim pentru implicare și autorităților din Albești și preotului paroh Daniel Butnaru din Negru Vodă.© 2020 ActivSocial. Toate drepturile rezervate.